You are not logged in.

1

Wednesday, December 2nd 2009, 12:06pm

Mentenanta saptamanala

Intretinere 02.12.09

Intretinerea normala a fost programata pentru aceasta dimineata, cu posibilitatea repararii cautarii Brendel (nivel 5).

Echipa 4Story.ro

2

Tuesday, December 15th 2009, 11:55pm

Mentenanta 16.12.2009

Hello,

Astazi, 16.02.2009, va avea loc o mentenanta prelungita deoarece vor fi adaugate patch-uri de Craciun. Aceasta va avea loc, ca de obicei, incepand cu 10 am, ora Germaniei, respectiv 11 am, ora Romaniei.
Nu stim exact cat va dura, speram insa ca nu foarte mult!

Acestea sunt patch-urile pentru Craciun ce vor fi implementate:

• Fiecare jucator va primi cate o caciula de Craciun via casuta postala din joc.
• In fiecare sediu central va fi cate un copac de Craciun.
• De asemenea, acolo veti gasi si o Craciunita!! :)
• Va puteti procura „ciocolata Rudolph” indeplinind o misiune ce se gaseste la copacul de Craciun.
• Ciocolata are diferite efecte temporare dupa ce o mancati: punctele de viata vor creste, punctele de mana vor creste, puterea de atac va creste, statisticile de aparare vor creste sau va veti imbata pentru 3 secunde.
• Puteti primi o sanie de reni indeplind o misiune ce se gaseste tot la copacul de Craciun.
• Puteti achizitiona renul Rudolph inseuat.
• Craciunita va poate invata cum sa aruncati cu bulgari de zapada.
• Noi bulgari de zapada pot fi gasiti dupa ce omorati monstrii.

Sa inceapa distractia, asadar!!!

Echipa 4Story

3

Wednesday, December 16th 2009, 1:13pm

Va multumim pentru rabdarea de care dati dovada!
Inca nu stim ca va mai dura, dar speram ca vom putea accesa jocul foarte curand!

Astea fiind spuse, vreau sa va mai aduc la cunostinta doua lucruri:

* Este posibil sa nu primiti imediat caciula de Craciun. Nu trebuie sa va relogati, ci sa stati logati si sa asteptati putin! Cel mai bine este sa va continuati jocul, ca de obicei, si caciula va veni! Necesita doar putin timp.

* Evenimentul va fi activ pentru exact doua saptamani! Optiunea de a arunca cu bulgari va fi atunci scoasa din joc.

Echipa 4Story

4

Thursday, December 17th 2009, 2:07pm

Hello,

In urmatoarele minute va mai avea loc o mentenanta, insa nu va dura cat cea de ieri! Va rugam inca putina rabdare!

Multumim,
Echipa 4Story!

5

Tuesday, January 5th 2010, 12:11pm

Mentenanta 05.01.2010.

Eventurile pentru noul an:

• Eventul de Craciun va fi dezactivat
  • Veti primi scrisori cu clopotei care va ridica HP si MP cu 15% timp de 30 de minute.
  • Mobii omorati vor da prajituri si alte ingrediente pentru a face supa de prajitura de orez
  • Supa de prajitura de orez te va vindeca 20% din viata ta maxima.
  • Si poate veti gasi noroc pentru noul an.

Supa de prajitura de orez se poate crafta la NPC-ul care vinde potiuni.

Si daca veti gasi ghinion il puteti schimba pentru noroc la "altarul noului an".

bf.ro, bf.fb, tanoth.uk, bk.us & 4story.ro BA

6

Wednesday, January 20th 2010, 10:27am

Mentenanta 20.01.2010

Hello,

Dupa cum cred ca deja v-ati dat seama jocul nu merge acum fiind oprit pentru mentenanta. Imi pare rau pentru intazierea cu care va anunt, dar informatiile au ajuns si la mine mai tarziu. Nu stim cat dureaza, speram, ca de obicei, ca nu mult!

Bafta,

Echipa 4story!

7

Wednesday, January 20th 2010, 11:05am

RE: Mentenanta 20.01.2010

Hello,

Dupa cum cred ca deja v-ati dat seama jocul nu merge acum fiind oprit pentru mentenanta. Imi pare rau pentru intazierea cu care va anunt, dar informatiile au ajuns si la mine mai tarziu. Nu stim cat dureaza, speram, ca de obicei, ca nu mult!

Bafta,

Echipa 4story!

Mentenanta a luat sfarsit in urma cu cateva minute! Prin urmare, evenimentele de Anul Nou au fost scoase! Cei care mai aveti inca bulgari ii mai puteti folosi pentru inca doua saptamani! :) cand si skill-ul acesta va fi scos!

Multumim,

Echipa 4Story!

8

Wednesday, January 27th 2010, 9:52am

Mentenanta 27.01.2009

Hello,

Cum de altfel astazi este miercuri, In cateva minute, va avea loc mentenanta saptamanala. Ar trebui sa dureze foarte putin deoarece consta doar intr-un restart al serverului!

Bafta,

Echipa 4Story.ro!

9

Wednesday, February 3rd 2010, 10:04am

Mentenanta 03.02.2009

Hello,

Miercuri fiind, si astazi are loc mentenanta saptamala. Dureaza ca de obicei, maxim o ora. Daca sunt ceva noutati sau probleme o sa va anunt!

Mersi,

Echipa 4Story!

10

Wednesday, February 3rd 2010, 11:42am

Hello,

Au aparut unele probleme la alte tari a caror mentenanta se face inaintea 4story.ro, prin urmare dureaza mai mult decat s-a prevazut. Nu va panicati, curand o sa ne putem juca! :)

Bafta,

Aceeasi Echipa 4Story!

11

Wednesday, February 10th 2010, 9:42am

Mentenanta 10.02.2009

Hello,

La ora 10 am, ora Germaniei, respectiv ora 11 am, ora Romaniei, va avea loc mentenanta saptamanala. Si astazi va fi doar un restart. Daca apar noutati/probleme pe parcurs, o sa va anuntam! Multumim

Echipa 4Story!

12

Wednesday, February 10th 2010, 10:55am

Mentenanta 10.02.2009 - Noutati

Hello,

Asa cum va ziceam mai devreme, daca vor aparea noutati veti fi anuntati. In urma acestei mentenante va fi introdus un event de Valentine’s day.

Prin urmare:

Ingredientul de ciocolata Cacao va pica la toti monstrii din Iberia.
Strangeti Cacao si puteti manufactura Ciocolata Almond si Ciocolata Alba. Acestea din urma va vor da efecte de recuperare/buff-uri!
Daca daruiti ciocolata lui Shy Lady in sediul central al fiecarui tinut, o puteti incuraja sa va marturiseasca dragostea!
Daca terminati prima misiune „1st Love Quest” primiti 2 <XP plus> si „Half Piece of Golden Ticket" .
Secretul „Half Piece of Golden Ticket" va fi lansat curand!

Vor fi 3 NPC-uri noi: 2 in zona de inceput si 1 langa fierar! Fiecare va avea misiuni noi!

Happy Valentine's Day,

Echipa 4Story!

13

Wednesday, February 10th 2010, 11:14am

Mentenanta 10.02.2009 - Probleme

Hello,

Se pare ca au aparut si ceva probleme si nu va mai fi implementat niciun update astazi, prin urmare niciunul Valentine's Day event! Imi pare rau!

Bafta la joc!

14

Wednesday, February 17th 2010, 2:48am

Mentenanta 17.02.2009

Hello,

Astazi la ora 11 va avea loc mentenanta saptamanala! Desi „Valentine’s Day” a trecut, in urma acestei mentenante va fi implementat evenimentul ce ar fi trebuit sa aiba loc saptamana trecuta!

[Cacao], [Zahăr], [Cirese] şi [Coacaze] va vor pica la monstri, acestea fiind ingredientele speciale pentru ciocolata si bomboane. Ingredientele se colecteaza si se aduc la „NPC-ul eveniment” (Beauty & Glitzer) si puteti fabrica [Ciocolata de migdale], [Ciocolata alba], [Bomboane de cirese] si [Bomboane de coacaze]. Daca terminati prima misiune si cea de-a doua misiune a dragostei veti primi [XP Plus (3H) si doua bucati de [Jumatate de bilete de aur].

Daca aduceti biletul la NPC veti primi un premiu special, cum ar fi:

- Formula alchimistului

- Sabia Prokel

- Pumnalul Nol

- Toporul Ogre

- Secera Richie

- Toiagul Bibi

- Vergeaua Naga

Bafta si spor la joc,

Echipa 4Story!

15

Wednesday, February 24th 2010, 6:04am

Mentenanta 24.02.2010

Hello!

Ca de obicei, jocul va fi indisponibil pentru o ora din cauza mentenantei saptamanale ce va avea loc incepand cu ora 11 am. Daca apar informatii noi, veti fi anuntati pe parcurs!

Multumim,

Aceeasi echipa 4S!

16

Wednesday, March 3rd 2010, 10:12am

Mentenanta 03.03.2010

Salutare!

Momentan jocul este oprit pentru mentenanta! In urma acesteia evenimentul de ziua indragostitilor va fi scos!

Bafta,

Echipa 4S!

17

Wednesday, March 10th 2010, 10:16am

Mentenanta 10.03.2009

Salutare!

Jocul este oprit pentru mentenanta! In jurul orelor 12 jocul va putea fi din nou accesibil.

Multumim pentru intelegere,

Echipa4Story!

18

Wednesday, March 24th 2010, 2:43am

Mentenanta 24.03.2010

Salut,

Si astazi va anunt aceeasi mentenanta care va avea loc, ca de obicei, in jurul orelor 11 si va dura maxim o ora!

Bafta!

19

Wednesday, March 31st 2010, 1:39am

Hello,

Astazi in jurul orelor 11 a.m. jocul va fi oprit pentru mentenanta. Perioada de intrerupere va fi scurta intrucat nu va avea loc decat un restart!

Bafta,

Echipa 4Story!

20

Wednesday, April 7th 2010, 1:15am

Mentenanta 07.04.2010

Hello!

Incepand cu orele 11 va avea loc un restart al serverului ce nu ar trebui sa dureze foarte mult! Asadar, jocul nu va fi intrerupt pentru mult timp!

Bafta!