You are not logged in.

BA Lary4u

Lary4u

♥ Sweet Angel ♥

• "Lary4u" started this thread

Occupation: Studenta

• Send private message

1

Tuesday, November 24th 2009, 7:21pm

Lary4u

Buna prieteni... ma numesc Larisa Florentina ( de Florii e ziua mea sa vad ce cadou imi luati :D )am 20 de ani si sunt din Constanta.
Sunt studenta anul II la Universitatea Maritima din Constanta la "Ingineria si protectia mediului in industrie". Daca vreti sa aflati mai multe despre mine nu trebuie decat sa intrebati eu o sa va raspund cu ceea mai mare placere. :thumbup:

This post has been edited 1 times, last edit by "Lary4u" (Nov 24th 2009, 7:45pm)

2

Tuesday, November 24th 2009, 7:25pm

1.Esti talentata la desen?
2.Care e cifra ta norocoasa (de la 0 la 9)?
3.Ce desert te pricepi cel mai bine sa faci?
4.Ai castigat la Loto vreodata?
5.Ai masina?

:Ches:

Lary4u

♥ Sweet Angel ♥

• Send private message

3

Tuesday, November 24th 2009, 7:37pm

1.Esti talentata la desen? Se poate zice ca stiu cat de cat sa desenez dar nu sunt pictorita
2.Care e cifra ta norocoasa (de la 0 la 9)? 8
3.Ce desert te pricepi cel mai bine sa faci? Clatite
4.Ai castigat la Loto vreodata? Inca nu am castigat dar in schimb am castigat la alte concursuri.
5.Ai masina? Eu personal nu dar are tata.

4

Tuesday, November 24th 2009, 7:42pm

Iti plac jocurile de strategie?
Fumezi, bei in exces?

Scuze ca sunt fara inspiratie, asta e ce m-a interesat acum.

Lary4u

♥ Sweet Angel ♥

• Send private message

5

Tuesday, November 24th 2009, 7:47pm

Iti plac jocurile de strategie? Nu prea mai mult imi plac cele de actiune, aventura.
Fumezi, bei in exces? Nu fumez si nici nu beau (alcool) ca apa sau suc beau
:P

Scuze ca sunt fara inspiratie, asta e ce m-a interesat acum. Nu-i nimic te mai astept pe la mine cand ai inspiratie.

6

Tuesday, November 24th 2009, 7:48pm

Acum mi-a venit :love:

Care este floarea ta preferata !?
Trandafir rosu sau alb!?
Frigul sau caldura !?
Care este filmul tau preferat !?
Iti plac barbati care fac sala/culturism sau preferi muschii lucrati "natural " ?
Iti place sa citesti !?
De ce nu iti plac melodiile lautaresti !?
Care e sportul tau preferat !?
Cum te-ai caracteriza in 3 cuvinte definitorii pentru personalitatea ta !?
Daca ai avea oportunitatea de a pleca intr-o tara straina , pe care ai alege-o!?

Bafta!

Lary4u

♥ Sweet Angel ♥

• Send private message

7

Tuesday, November 24th 2009, 8:00pm

Acum mi-a venit :love:

Care este floarea ta preferata !? Culoare cu care scriu
:love:
Trandafir rosu sau alb!? Rosu ca inseamna dragoste dar si alb de la puritate oricum mie imi plac toate florile
Frigul sau caldura !? Caldura
Care este filmul tau preferat !? Titanic
Iti plac barbati care fac sala/culturism sau preferi muschii lucrati "natural " ? Lucrati natural
8)
Iti place sa citesti !? Depinde la ce, pentru ce, cu ce ocazie, dar de obicei nu prea citesc dar daca sunt nevoita atunci....
De ce nu iti plac melodiile lautaresti !? De unde stii ca nu imi plac?
Care e sportul tau preferat !? Baschet
Cum te-ai caracteriza in 3 cuvinte definitorii pentru personalitatea ta !? Prietenoasa, incapatanata, iubitoare.
Daca ai avea oportunitatea de a pleca intr-o tara straina , pe care ai alege-o!? Sunt mai multe nu doar una si anume Grecia, Franta etc.

Bafta!

Pucca

Beginner

Occupation: Day Dreaming

• Send private message

8

Wednesday, November 25th 2009, 1:13am

Iti plac barbati care fac sala/culturism sau preferi muschii lucrati "natural " ? Lucrati natural 8)
Hellow :D ceva intrebari ;;)

1. Ce intelegi prin "muschi lucrati natural"?
2. Cum ti-ai facut parul de sta asa cret? :D
3. Esti blonda natural?
4. Daca da, la fel de natural ca muschii barbatilor care nu merg la sala?
5. Ce inveti la facultate?

Revin :phatgrin:

Lary4u

♥ Sweet Angel ♥

• Send private message

9

Wednesday, November 25th 2009, 5:46pm

Hellow :D ceva intrebari ;;)

1. Ce intelegi prin "muschi lucrati natural"? Adica sa nu se duca la sala de forta si sa iei pastile ci sa-i faca acasa cu putine flotari...
2. Cum ti-ai facut parul de sta asa cret? :D Acolo il aveam facut la coafor dar de obicei mi-l fac cret cu putina spuma.
3. Esti blonda natural? Nu sunt blonda am doar suvite blonde eu sunt saten deschis.
4. Daca da, la fel de natural ca muschii barbatilor care nu merg la sala? Deci raspunsul a fost nu
5. Ce inveti la facultate? Despre cum sa facem un mediu mai curat si cum sa-l protejam plus alte materii ca chimie, matematica, electrotehnica, ecologie....

Revin :phatgrin: Bine te astept

10

Monday, November 30th 2009, 9:56pm

Cand facem o tura cu masina lu` "tata" ?

Lary4u

♥ Sweet Angel ♥

• Send private message

11

Tuesday, December 1st 2009, 11:44am

Cand facem o tura cu masina lu` "tata" ? Te astept pe la mine oricand vrei tu :)

12

Tuesday, December 1st 2009, 8:08pm

pai da`mi adresa.... etaj, apartament, camera (stanga/dreapta), pat (tare/moale) :D

In rest, toate bune si frumoase?
Cum e pe la facultate? din cate am citit pe mai sus ai ca profil ecologia, si eu st ecolog (ce naspa suna), dar ma mai gandesc daca sa merg mai departe si la facultate pe profilu` asta ...

TheCoolSura

Beginner

Occupation: Nu conteaza.

• Send private message

13

Tuesday, December 1st 2009, 9:03pm

Cand facem o tura cu masina lu` "tata" ?
:rocketlauncher: :sniper:
Sa vedeti voi care nu o sa fie impuscat in piept daca mi-o ia pe Lary :rofl: .
Cu M4A1 :love: .

Lary4u

♥ Sweet Angel ♥

• Send private message

14

Wednesday, December 2nd 2009, 6:07pm

pai da`mi adresa.... etaj, apartament, camera (stanga/dreapta), pat (tare/moale) :D Pai stau la casa Valu lui Traian, camera pe partea dreapta, pat moale :P
In rest, toate bune si frumoase? Cam da toate sunt bune si frumoase.
Cum e pe la facultate? La facultate deocamdata e bine pana in ianuarie cand incep sesiunea atunci devine mai rau. din cate am citit pe mai sus ai ca profil ecologia, si eu st ecolog (ce naspa suna), dar ma mai gandesc daca sa merg mai departe si la facultate pe profilu` asta ... Proflilul meu la facultate este "Ingineria si protectia mediului in industrie" ecologia este una dintre materiile care le-am facut anul trecut si o sa mai fac si altele care tin de mediu. Apropo eu la liceu tot profil de protectia mediului am avut de aceea m-am decis sa dau tot la profil din asta la facultate :)

:rocketlauncher: :sniper:
Sa vedeti voi care nu o sa fie impuscat in piept daca mi-o ia pe Lary :rofl: . Nu stiam ca esti gelos. Daca stiam nu mai vorbeam cu alti baieti draga :rolleyes:
Cu M4A1 :love: .

TheCoolSura

Beginner

• Send private message

15

Thursday, December 3rd 2009, 10:27am

Nu-s da` tipu ma supara :Ches: .

Lary4u

♥ Sweet Angel ♥

• Send private message

16

Thursday, December 3rd 2009, 6:00pm

Nu-s da` tipu ma supara :Ches: . De ce? Ti-a facut ceva? (daca nu vrei sa-mi raspunzi aici dami un PM) :*

TheCoolSura

Beginner

• Send private message

17

Sunday, December 6th 2009, 5:00pm

Mai multe,asta chiar astazi..
Dar nu imi pasa..
Il las sa vorbeasca singur.

TheHelp

Trainee

Occupation: Professional Spammer

• Send private message

18

Monday, December 14th 2009, 5:01pm

Cum ar trebui pentru tine sa fie jobul perfect?
Adori actoria?
Sa zicem ca esti la un concurs international deoarece familia ta sta prost cu banii si vrei sa ii ajuti deoarece castigatorul primeste 1.000 euro nu sti la o intrebare,ce faci?
La concursul international de mai sus,inainte sa te inscri,ai prefera mai bine sa dai 300 lei pentru inscriere sau sa nu iti ajuti familia?
Iubesti pisicile?
Animalul preferat?
Cum ar fi pentru tine o persoana cu personalitatea "independenta"(ce inseamna pt tine asta)?
Ai o decizie grea de loat,sa zicem,sa alegi intre tata si mama,ce faci?

Cam atat momentan,multumesc de raspunsuri revin mai tarziu cu inca o "serie" de intrebari care nu le am cui i le adresa=)).Pupici!

Lary4u

♥ Sweet Angel ♥

• Send private message

19

Monday, December 14th 2009, 6:34pm

Cum ar trebui pentru tine sa fie jobul perfect? Nu cred ca am un anumit job perfect pentru mine dar as vrea sa fie ceva la care ma descurc si stiu ce trebuie facut (de exemplu tu sa stii doar sa gatesti si te angajezi ca medic, nu te angajezi ca bucatareasa) si cel mai important sa-mi placa sa fac meseria care mi-o aleg.
Adori actoria? Nu am dat niciodata la actorie si nici nu am jucat in vreo piese poate pentru sunt prea rusinoasa si nu m-as descurca stiind ca se uita la mine multa lume dar cand sunt singura imi place sa cant.
Sa zicem ca esti la un concurs international deoarece familia ta sta prost cu banii si vrei sa ii ajuti deoarece castigatorul primeste 1.000 euro nu sti la o intrebare,ce faci? Daca nu stiu si nici nu exista variante ajutatoare atunci cu regret in suflet o sa recunosc ca am pierdut nu pot sa fac altceva doar sa ma incred in Dumnezeu ca poate imi va dea alta cale sa-i ajut pe ai mei.
La concursul international de mai sus,inainte sa te inscri,ai prefera mai bine sa dai 300 lei pentru inscriere sau sa nu iti ajuti familia? As da oricat mi-ar cere desigur sa si am banii respectivi daca nu ii am atunci fac rost doar sa-i ajut.
:)
Iubesti pisicile? Nu numai pisicile imi plac ci toate animalele domesticesi unele salbatice dar nu toate (si nici sa le am acasa doar sa le admir de la indepartare)
Animalul preferat? Pisicile, cainii, papagalii, iepurii si ....tot asa
Cum ar fi pentru tine o persoana cu personalitatea "independenta"(ce inseamna pt tine asta)? Sa te descurci pe cont propriu cu orice problema posibila peste care poti da, sa-ti gasesti un servici bun si de durata, sa nu apelezi la parinti cand ai vreo problema cu bani sau altceva.
Ai o decizie grea de loat,sa zicem,sa alegi intre tata si mama,ce faci? Depinde acum de ce ma pui sa aleg. Daca s-ar certa si ar divorta as alege sa stau cu mama, dar nici pe tata nu l-as uita totusi ambii sunt parintii mei si ma iubesc si m-au crescut.

Cam atat momentan,multumesc de raspunsuri revin mai tarziu cu inca o "serie" de intrebari care nu le am cui i le adresa=)).Pupici! Eu iti multumesc si te astept oricand pe la mine. Pupici si tie
:love:

FreeToLove

♥ ιηησ¢єηт αηgєl ♥

Occupation: Writing.

• Send private message

20

Monday, December 14th 2009, 7:31pm

Hy larisa!^^
Pai...imi face placere sa te cunoasc.
Se pare ca avem multe in comun :D Filmul preferat, trandafirii etc.:D
Acum am si eu ceva intrebari:D
-Dupa terminarea facultati ce vrei sa devii?
-Ti-ar placa sa fii actrita?
-Cantareata?
-Te consideri o persoana implinita?
-Daca ai avea posibilitatea ce ai shimba la tine?
-Ce parere ai despre viata in general..?

Seduce my mind and you can have my body,
Find my soul and I'm yours forever.