pe care probabil le-ai primit si tu de-a lungul timpului asa ca stii despre ce vorbesc 
I used used used used used used used used used used used used used...to be to be to be to be to be to be.....a perfect prototype!!!

... Spune-ne si noua ce parere ai despre conceptul multora "dragoste la prima vedere"?
(sunt rau,stiu)
Buna buna, pe aicisha. Nu prea mi-a placut asa in mod deosebit iarna astaBuna Vampire.Cmf. Cum iti place iarna din anul acesta ?
Nu e nimic disperat din contra, doar ca nu mai sunt disponibil Am schimbat e bine asa?Nu ma musca ca tot tu turbezi...anyway...de ce nu incerci ceva de genu I'm taken...sau orice altceva. Duoa cum am zis...ce ai tu acum suna disperat. suna ca o realizare

Salut BalderSalut Vampy... Spune-ne si noua ce parere ai despre conceptul multora "dragoste la prima vedere"?
Apropo de ce spune Madutza,are dreptate,suna de parca ai avut numai baieti acum si acum ai gasit o fata (sunt rau,stiu)
Iti facSi pana la urma...imi faci sig-ul ala?![]()
Multumesc! :">Buna Vampi
Din cate am citit conversatia esti OK!
LIKE pt tine
Si fate DERION daca te faci VALO ...
Sorry4U
O singura intreabare:
Care a fost primu OUL sau GAINA?
Si tu in care categorie intri? La ou sau la gaina?Iti facSi pana la urma...imi faci sig-ul ala?![]()
![]()
Mai am de lucrat putin la sani![]()
Multumesc! :">Buna Vampi
Din cate am citit conversatia esti OK!
LIKE pt tine
Si fate DERION daca te faci VALO ...
Sorry4U
O singura intreabare:
Care a fost primu OUL sau GAINA?
Eu am fost primul![]()

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH